Papa Johns

pizza


     Papa John's Pizza'nın kurucusu John Schnatter kariyerine, lisede okuduğu dönemde, lokal bir pizzacıda çalışarak başladı. Bu dönem boyunca, pizza endüstrisindeki en büyük eksiğin, üstün kalitedeki pizzaları müşterilerin kapısına kadar ulaştırmak olduğunu keşfetti.
Hayali her zaman bu açığı kapatmak oldu. John Schnatter, en kaliteli, taze hamur ve malzemelerle en lezzetli pizzaları yapma arzusu ile babasının restoranında pizza serüvenine başladı.
Babasının mali güçlükler içinde olan restoranına yardımcı olmak için 1971 model Camaro'sunu sattı ve pizzalarını ilk olarak restoranın arkasına koyduğu fırında üretmeye başladı.
İlk restoranın açılışından sonra, Papa John's Pizza, yüksek ürün kalitesiyle müşterilerin beğenisini kazandı ve hızlı bir yükselişe geçti. İlk şubesini 1985 yılında Kentucky’de açan Papa John’s Pizza Restoranları, bugün toplam 32'yi aşkın ülkede 4.000 restoranı ile hizmet vermektedir.
25 yılı aşkın süredir bir tek şey aynı kaldı. Papa John’s, "Daha iyi malzeme. Daha İyi Pizza." sözünü her zaman tuttu.
Daha iyi malzeme. Daha İyi Pizza.

  İstanbul genelinde 17 şubede hizmet veren Papa Johns master şubeler ve franchise şubeler olarak ikiye ayrılıyor. Şubeler ihtiyaç doğrultusunda paket servis ağırlıklı olarak çalışmakta ve İstanbul genelinde daha bir çok şubeler açılması için çalışmalar mevcut. Taze pizza konsepti beni etkiledi şöyle ki bütün ürünler taze dondurucuda bekletilen ürün yok. Bir çok pizzacıda yaşadığım problemler beni pizzadan uzaklaştırmıştı ama Papa johns ta her zaman yaşadığım şişkinlik problemini yaşamadım ve bu beni çok mutlu etti. Ayrıca ürün çeşitliliği ve özel sosları inanılmaz etkiliyici.   

 



     Tavuklarda kullanılan soslar inanılmaz lezzet katmış. Yemesi çok zevkliydi. kesinlikle tavsiye ederim.


     Peynirli çubuk benim gibi sarımsak severler için kaçırılmaması gereken bir fırsat pizza hamurunun üstüne sarımsak sosu ve mozerella.


     Papa Johns un harika sosları özellikle tarifi gizli olan en çok ilgi çeken kullandığınızda vaz geçemiyeceğiniz bir sos olan özel sarımsak sosu kesinlikle ilginizi çekecek.


Super Papa's / The Works

Pepperoni,italyan sosis , jambon, taze mantar, beyaz soğan, yeşil biber ve siyah zeytin. Muhakak denenmesi lazım. 


    

Etobur / The Meats

Etseverler buna bayılacak! Pepperoni, italyan sosis , özel kıyma ve jambon.Kesinlikle favorim harika bir lezzet doyamadım.   



Bahçe Keyfi / Garden Special

Dilimlenmiş taze domates, taze mantar, beyaz soğan, yeşil biber, siyah zeytin ve mısır. Hepsi bahçeden, hepsi doğal.

Osmanlı / Ottoman Pizza

Geleneksel tatlar bir arada! Sucuk, Pastırma, beyaz peynir, yeşil biber ve siyah zeytin.



Yorumlar