Lebnaan Restaurant





LEBNAAN  hakkında ; 

Lübnan mutfağını Yeşilköy İskele’ye taşıyan Lebnaan, en seçici damakları bile kendine aşık edecek lezzetlerine artı olarak farklı atmosferi, enfes deniz manzarası, özel ortamıyla dünden bugüne Lübnan mutfağı, Arap, Türk, Yunan, Ermeni, Hint, Fransız dünyasından etkilerle oluşmuş bir Akdeniz ülkesinin kültürel ve doğal zenginliklerini yansıtıyor. Türk damak tadına yakınlığının yanı sıra, farklı lezzetleri bir araya getirme biçimiyle de hayranlığınızı kazanacak bu mutfağın en belirgin özelliği, baş döndürücü çeşitlilikteki mezeleri. Beyrut’un en usta ve tanınan şeflerinden Ahmad Mansour’un elinden, sizi şimdiye kadar benzerini tatmadığınız, hatta belki ismini bile duymadığınız lezzetler bekliyor.




 Ayrıca şuanda LEBNAAN BALIK zengin menüsü ile Usta şeflerimizin hünerli ellerinde hayat bulan deniz ürünlerimiz ve birbirinden lezzetli tatlar günün her saatinde en taze malzemelerle özenle  SİZLER İÇİN hazırlanmaktadır. 

Şirket yemekleriniz ve  kusursuz geçmesini planladığınız tüm özel  organizasyonlarınız  için sizleri bu tasarımı şık mekanımıza bekliyoruz; 

0212 573 71 16 / 573 71 17 
Yeşilköy Marina 



    İstanbul gece hayatında önemli bir isim olan Cengiz Can Akçay daveti üzerine Lebnaan Restaurant'ın tatlarını deneme fırsatı bulduk. Restaurant marinanın en başında denize karşı çok merkezi bir konumda bulunuyor. Otantik ve hoş bir dekorasyonu var. Özellikle çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü. Tattığımız mezeler çok lezzetliydi. Benim favorim patlıcan ezmesi, paçanga ve kalamar oldu. Keyifle lezzetli bir kalamar keyfi yapmak için ideal bir restaurant. Ayrıca sonrasında gelen minekop kavurma usta ellerden çıkmış çok keyifli bir lezzetti. 








Yorumlar