Polivor Çiftliği Mağazası


  Bebek’te bulunan  Lucca’nın sokağına girdiğinizde az ileride Palivor Çiftliği Mağazasısını bulabilirsiniz. Lezzetli ve Doğal olarak sunulan 82 çeşit ürün sunulan, ayakta atıştırma ve take away alışveriş için tasarlanmış kahvaltılık adına herşeyi bulabileceğiniz bir mağaza. Tüm ürünleri Palivor çiftliğinde ve yerel üreticelerde özel reçetelerle hazırlanıp lezzet testine tabi tuttuluyo sonrasında da satışa sunuluyor. Ürünlerde katkı maddesi ve yapay renklendiriciden uzak duruluyor. 
 
Palivor Çiftliği Mağazasının mimarı aynı zamanda işletmecisi olan Mimar Kerem Oral. Tahta ağırlıklı kullanılarak çiftlik havası iç dekorasyonuna da yansımış. Kahvaltılık ve yemek sunumları da tahtalar ve tahta tabaklar üzerinde yapılıyor. 

 Palivor Çiftliği :

Istanbul, 14 Aralık 2014- 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde “Avrupa’nın En İyi Çiftlik Projesi” seçilen Palivor Çiftliği, ilk mağazasını Bebek’te açtı. Bebek meydanına çıkan Manolya Sokak No:9’da açılan Palivor Çiftliği Mağazası, taze, lezzetli, doğal şarküteri ürünlerinin yanı sıra kaliteli ve hızlı atıştırmalıkları ile lezzet tutkunlarını bekliyor. 


Mağazada bugüne kadar seçkin marketlerde satışa sunulan Palivor Çiftliği'nin en özel et ve süt şarküteri ürünlerininin yanı sıra, çiftliğin ürünleri ile yapılmış sıcak tost ve hot doglar, günlük sandviç ve salata çeşitleri, özel karışım kahveler ve organik çay çeşitleri de yer alıyor. Dikkat çekici iç mekan tasarımıyla 16 kişiyi ağırlayabilen mağazada keyifli vakit geçirebilir, her gün sabah 8'den gece yarısına kadar hizmet düzenli paket servisinden yararlanabilirsiniz.

Trakya’da, Kırklareli ili’nin Demirköy ilçesinde, 1700-1800’lü yıllarda Istranca ormanlarının içerisinde kurulmuş çiftliklerden biri olan Palivor Çiftliği 2011 yılında tarım ve hayvancılık ile ilgili faaliyetlerine başladı. Palivor Çiftliği, hem çiftlikte kendi ürettiği, hem de Trakya’da ürettirdiği ürünleri ile yöre halkına, ekonomik hayata ve sürdürülebilir kırsal kalkınmaya katkı sağlıyor.

Kırklareli ve İstanbul’daki modern ve uzman üretim tesislerinde özel ve kendine has reçeteleri taşıyarak nitelikli ulusal perakende zincirlerinde ürünleri hali hazırda satılan Palivor Çiftliği’nin Bebek’te açılan ilk mağazası çiftliğin en özel ürünlerini ve bu ürünleri kullanarak yapılan lezzetleri aynı çatı altında bulma imkanı sunuyor.
 


Adres: Manolya Sokak No:9 Bebek
Tel: 0212 231 8153
info@palivor.com
 



     
     Kavala kurabiyesi ve badem ezmesi inanılmaz tatlar. Hatta evde oğlumdan da tam not aldı. Hele badem ezmesi parmakları yediriecek kadar lezzetli. Kesinlikle denenmeli. 
    
  


  Şarküteri ürünleri kesinlikle çok lezzetli, lezzeti tescilli Trakya hayvanlarından. Ben özellikle füme dil deneyin derim.




   Şef Haldun Bey'in hazırladığı peynir tabağında beş çeşit peynir bulunuyor. Taze keçi kaşarı, inek beyaz peyniri, trakya’ya özel biberli kaşar, keçi koyun karışımıyla yapılan eski kaşar ve çeçil peyniri tattım. Biberli kaşar peynirinin genzi yakan bir tadı var. Ben kaşar peyniri ve çeçil peynirini çok sevdim kesinlikle peynirleri çok lezzetli. Tereyağı mis gibi süt kokuyor ve çok lezzetli.






   


     Mereng yumurta kesinlikle hoş bir sunum benim gibi yumurtanın sarısını sulu sevenler için ideal. Bayan arkadaşlarımız çocuklara yumurta sevdirmek için kullanılabileceği konusunda hem fikirlerdi.Yapılışı yumurta akını ve sarısı ayrılıp akı çırpılarak ve içine 3 damla limon sıkılarak mereng yapılıyor, kaşıkla fırına konuyor, ortası biraz çukurlaştırılarak 2 dakika fırınlanıyor. Ardından çukura yumurtanın sarısı eklenip 1-2 dakika daha fırınlanıyor.  Haldun beyin tabiriyle yumurtalar gezen tavuklardan elde ediliyor.





    Sucuğunda hiç baharat olmadığı için etin lezzetini alabiliyorsunuz. Sonuçta Trakya bölgesinde Istranca ormanlarının içerisinde kurulmuş çiftliklerden biri olan Palivor Çiftliğinden elde edilen etlerden yapıyor.




   Uzun zamandır bu kadar lezzetli sosis yediğimi hatırlamıyorum. Dört çeşit farklı sositen damağınıza uyan lezzeti bulmak size kalmış. Genelde dışarıda yediğimiz içine bol sakatat doldurulan sosislere benzemiyor.
  

     Sufle inanılmaz bir lezzet tabi sebebi Şef Haldun Bey. Sadece tereyağı,yumurta ve çikolatadan yapılan nefis sufleyi krema ve pudra şekeriyle sunuyorlar. Kesinlikle denenmeli alışkanlık yapacağı garanti. 






    
 Polivor çiftliği imalatı çeşitli reçel ve bal ürünleri rafları süslüyor.





     Kendi bağlarındaki üzümlerden ürettikleri, 2,5 senedir dinlenen şaraplar da satışa sunuluyor.

Yorumlar