Palivor Çiftliği Nişantaşı Mağazası



Chef Haldun Tüzel'in daveti üzerine 23 Mayıs cumartesi günü blogger arkadaşlarla birlikte Nişantaşı Palivor Çiftliğin'de kahvaltı etkinliğine davet edildim. Davete icabet etmek gerekir.Keyifli  eğlenceli bir gün geçirdik.



                                          PALİVOR ÇİFTLİĞİ NEREDE?

Trakya'da, Kırklareli ili'nin Demirköy ilçesinde, 1700-1800'lü yıllarda Istranca ormanlarının içerisinde kurulmuş çiftliklerden biri olan Palivor Çiftliği 2011 yılında yeniden faaliyete geçirildi.2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde"Avrupanın En İyi Projesi"seçilen Palivor Çiftliği,hem kendi ürettiği organik tarım ürünleri hem de kendine has reçetelerle modern ve uzman üreticilere ürettirdiği değişik gıda ürünleri ile Trakya'nın ekonomik hayatına ve sürdürebilir kırsal kalkınmasına katkı sağlıyor.



Palivor Çiftliği'nin hedefi  taze,lezzetli doğal ürünleri ve bu ürünleri kullanarak yapılan lezzetleri tüketicilerle buluşturmak.

                                    PALİVOR ÇİFTLİK KAHVALTISINDA NELER VAR?
Dana Roast Beef
İnek Beyaz Peynir
Keçi Taze Kaşar
Çam Balı
Domates Reçeli
Siyah Zeytin
İnek Tereyağ
Sınırsız Çay

35 TL



Reçellerinde  şeker yok tamamen doğal meyvenin kendi şekeri ile yapılıyor.Domates reçeli,Ahlat reçeli (Yabani armut meyvelerinden yapılmış lezzetli,tadı damağınızda kalacak bir reçel),Çilek reçeli,Vişne reçeli,Karpuz reçeli,Kızılcık Marmelatı'nın tadı alışkanlıklarınızı değiştirecek bir lezzete sahiptir. Dulce de Leche Trakya keçi sütünden yapılan keçi sütü reçeli,Siyah zeytin,Yeşil kırma zeytin,Yeşil Kalamata Zeytin Yunanistan'da yaygın kullanılan yöntemle yapılmıştır.

Palivor Çiftliği çam balıyla  süt kaymağının olağanüstü birleşimi bal kaymak ikilisi benim favorim :)


Palivor Çiftliği özel ekmekleriyle istediğiniz sandviçi arzu ettiğiniz şarküteri ürünleriyle ve özel soslarıyla  hazırlatabilirsiniz.

Palivor Çiftliği Hot Dog sepette patates  cipsle beraber servis ediliyor.


Palivor Çiftliği Hardaliye'sini bu özel içeceği kesinlikle tatmalısınız.


Hardaliye, Kırklareli'nde eski dönemlerde üzüm şırasını koruyabilme amacıyla hardal ilave edilerek ve vişne yaprağı  ile süzülerek üretilmiş  alkolsüz bir içecektir. Atatürk  1930 yılında Kırklareli'ne geldiğinde kendisine  ikram edilen hardaliyeyi çok beğenmiş ve bu içeceğin tanıtılıp "milli içecek" olarak yaygınlaştırılmasını istemiştir.








Sizler de taze lezzetli organik doğal ürünlerden tatmak isterseniz;

Palivor Çiftliği Bebek Mağazası : Hergün  saat 08:00- 20:00 arasında açıktır.
Paket Servis: 0212 231 81 53

Palivor Çiftliği Nişantaşı Mağazası: Hergün saat 08:00-22:00 arasında açıktır.
Paket Servis: 0212 234 31 91

Yorumlar