İstanbul Marriott Hotel Asia Orange Southern Mediterranean Grill Harika İftarın Adresi




Güleryüzlü hizmet anlayışı ve gerçekten usta şeflerin hazırladığı birbirinden lezzetli yemekler bence Marriott ta yaşadığım açık büfe iftar deneyimini en iyi anlatan cümleler. Anadolu yakasında bundan sonra daha sık ziyaret edeceğimiz bir yer bulmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir çok otel gezdim genelde açık büfede iki yemek güzelse üç yemek ortalamadır. Ama İstanbul Marriott Hotel Asia Orange Southern Mediterranean Grill gerçekten işini en iyi yapmaya çalışan restaurant eşim instagram paylaşımında %1000 gibi bir kelime dahi kullandı. Sanırım memnuniyetimizi belirtmenin en iyi yolunu eşim buldu. Benim için muhakkak gidilmesi gereken restaurantların başına yerleşti.

Eşsiz güzellikteki Boğaz' ın kıyılarında, Asya ve Avrupa kıtalarına yayılmış tek ve büyülü şehir, İstanbul. Bu büyülü ortamın yaşanılacağı en güzel yer, Istanbul Marriott Hotel Asia.

Istanbul Marriott Hotel Asia, içinde barındırdığı hizmet tutkusuyla misafirlerine mükemmel bir izlenim sergilemektedir. Kişiye özel dokunuşlarla hizmette fark yaratmaktadır. Marriott misafirperverliğiyle Anadolu Yakası' nın incisi olmuştur.

İstanbul' un sürekli gelişen iş bölgesi Ataşehir' de yer alan Istanbul Marriott Hotel Asia, yüksek tavanlı ve ferah odalarıyla kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Odalarda LCD ekran televizyon, yüksek hızda internet erişimi, minibar, güvenli kasa, kettle ve sesli posta bulunmaktadır. Üst katlarda bulunan Executive odalarda Marmara Denizi ayaklarınızın altındadır, İstanbul' un elit mekanı adalar da bu manzaraya dahildir. 5 kişiden 900 kişiye kadar hizmet verebilen açık ve kapalı mekanlarıyla toplantı, konferans, düğün, lansman ve organizasyonlarınız için sizleri beklemektedir.
 
 Istanbul Marriott Hotel Asia açık ve kapalı havuzları, 24 saat açık fitness salonu, Spa hizmetleri, restoran ve barıyla sadece bir iş oteli olarak değil, eğlenme ve dinlenme amaçlı konaklamalarınızda da size hizmet vermektedir.

A: Kayışdağı Caddesi 1/1 Ataşehir/İstanbul
T: +90 216 570 0058
W: www.marriottistanbulasia.com

 
Işıklandırma dekorasyon çok keyifli birbirlerini harika tamamlamış. Kapıdan girdiğiniz anda bir ev sıcaklığı hissediyorsunuz. Kapıdan girdiğin anki ilgi ve samimiyet artarak devam ediyor.

Fasıl muhteşem bir ziyafetti. Eskilere aldı götürdü.









Soğuklar kesinlikle tek kelimeyle harikaydı. 




Ana Yemeklerin hepsinden tatmaya çalıştım. Hepsi birbirinden lezzetliydi.


Tatlıları özellikle tavsiye ederim. Bir dahaki gidişimde az yemek bol tatlı diye düşünüyorum. Özellikle kesme maraş dondurması muhteşemdi. 



İftariyelikler hem masada servis ediliyor hemde kendiniz açık büfeden alabiliyorsunuz.


İftarda benim menümün başında pastırmalı yumurta yer alır. Masaya oturduktan sonra yumurtanızı nasıl alırsınız diye soruluyor. Harika bir hizmet.


Narlı vişne şerbeti ödüllü bir lezzet çok freşh içeceğin içersinde narı ve vişneyi ayrı ayrı hissediyorsunuz. Kesinlikle tadılması gereken bir lezzet.

Yorumlar