SHANGRİ-LA İSTANBUL İSTTOO RESTAURANT İFTAR MENÜSÜ



Damaklardan silinmeyen Türk ve dünya mutfağı lezzetlerini geniş bir yelpazede sunan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, Boğaz’ın muhteşem manzarasına sahip IST TOO Restoran’da, enfes ve zengin iftar büfesiyle 11 ayın sultanı Ramazan ayında  misafirlerini keyifli akşamlara davet ediyor. 

Açıldığı günden beri lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan IST TOO, Türk ve Akdeniz mutfağından Güneydoğu Asya mutfağına kadar seçkin örneklerin yer aldığı menüsü ile misafirlerine tadına doyum olmayan geleneksel lezzetler sunarken onları, farklı tatlarla da tanıştıracak. Osmanlı saray mutfağının lezzet mirasları ise iftar saatini lezzet şölenine dönüştürerek unutulmaz sofralara imza atacak.

Birbirinden enfes seçeneğin sunulduğu zengin iftar büfesindefırında pişen sıcacık pide eşliğinde servis edilen Ramazan sofralarının olmazsa olmazı iftariyelikler, çiğ köfte, arnavut ciğeri, babagannuş ve muhammara gibi lezzetli başlangıçlar, taze sebzeler kullanılarak yapılan yaprak sarma, enginar, pazı ve pilaki gibi sağlıklı ve hafif zenytinyağlı çeşitleri yer alırken içli köfte, paçanga böreği ve kuru patlıcan dolması gibi sıcak başlangıçlar, nefis bir iftar yemeğinin habercisi olacak. Lebeniye, mercimek ve yayla çorbasının da bulunduğu menüde, ana yemek seçenekleri arasında kömür ateşinde pişmiş ızgara çeşitleri, döner, saray usulü ayva ve tarçınlı yahni, Endonezyamutfağına özgü körili tavuk ve dünya mutfağından birçok örnek, misafirlerin beğenisine sunulacak.

Ramazan sofralarının en keyifli bölümü olan tatlılarda ise güllaç, baklava, fıstıklı burma kadayıf, zerde, keşkül, şerbet gibi Türk ve Osmanlı mutfağının birbirinden enfes lezzetlerinin yanı sıra dondurma köşesi, profiterol ve taze meyve seçenekleri tatlı severleri sevindirecek. Canlı fasıl eşliğinde IST TOO’da gerçekleşecek olan iftar büfesi kişi başı KDV dahil 165 TL, 0 - 6 yaş arası çocuklar için ücretsiz ve 7 - 12 yaş arası ise %50 indirimli.


Sevdikleri ve çalışma arkadaşları ile birlikte iftar organizasyonu düzenlemek isteyen misafirler için ise Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un deneyimli ekibi, 3 farklı banket menüsü hazırladı. Geleneksel iftariyeliklerin eşlik ettiği zengin ve leziz seçeneklerden oluşan 5 aşamalı set menü kişi başı 50 Euro’dan başlayan fiyatlarla Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un ferah ve şık salonlarında sunuluyor.

Türk ve dünya mutfağını daha geniş bir yelpazede sunarak misafirlerinin farklı lezzetler tatmasını sağlamayı amaçlayan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, IST TOO’daki iftar menüsü ile Ramazan ayı boyunca lezzet düşkünlerinin ilk adresi olacak.  
Karışık baharat sunumu..

Kuru meyve Standı..

Pestiller, şerbetler, lokumlar Ramazan a özel..


Canlı fasıl müziği eşliğinde..

Masamızın şık sunumu..

Açık büfe zeytinyağlılar..

Masamıza getirilen Pastırmalı yumurta nefiss..

Lebeniye çorbası

En sevdiğim şekerparem..

Yorumlar