Büyükada Princess Hotel


İstanbul’un büyüleyici manzarasına karşı konaklama ayrıcalığı sunan Büyükada Princess Hotel, konforlu ve yenilenen odaları, kaliteli hizmeti ile misafirlerine büyükada otel konseptiyle şehrin stresinden uzak huzur ve keyif dolu anlar yaşatıyor…
Vapur iskelesine 2 dakikalık yürüme mesafesinde olan deniz manzaralı otelimizde geniş ve ferah odalarımızla konfor ve şıklığı bir arada arayanların tek adresi olmanın gururunu taşıyoruz. Büyükada Princess Hotelayrıcalığını konuklarımızla buluşturuyoruz.
Büyükada Princess Hotel'e İstanbul'un Kabataş, Bostancı, Eminönü ve Kartal semtlerinden kalkan vapur ya da motorlarla kısa süre içinde ulaşılabilir; bisiklet kiralayabilir, faytona binebilir, doğanın içinde yürüyüş yapabilir ya da Aya Yorgi Kilisesi ve Manastır gibi turistik mekanları ziyaret edebilirsiniz.

Eşsiz manzaralarla sizi büyüleyecek adamızdaki tüm güzellikleri çevresinde barındıran 25 odamız, 1 toplantı salonumuz ve otelimizin bünyesinde bulunan, kendi dondurmalarımızı ürettiğimiz kafemiz Mio Amore ile hizmetinizdeyiz.
Ayrıca, Marmara denizinin ortasındaki eviniz olarak size benzersiz mimarimizde konaklama şansı dışında toplantı ve organizasyonlarınızı da gerçekleştirme imkanı sunuyoruz. Kışın huzurun yazın ise tatilin adresi olan Büyükada Princess Hotel’de firma toplantılarınızı ve seminerlerinizi düzenleyebilir; ya da, sevgilinize ya da eşinize sürpriz yapabilirsiniz.
Toplantı salonumuz otelimizin üst katında olup keyifli bir toplantı ve organizasyon için muhteşem bir deniz manzarasına sahiptir.

Yorumlar